AutoBranchen Danmarks årsberetning er på gaden, og du kan dykke ned i alt fra fordele til medlemmerne til juridisk støtte og kampen for bedre vilkår i skadesbranchen. 

I forbindelse med den årlige generalforsamling i AutoBranchen Danmark, der blev afholdt i sidste uge og blandt andet betød to nye bestyrelsesmedlemmer, er årsberetningen 2022-2023 også kommet på gaden.  

Her kan du læse om meget af alt det, vi i AutoBranchen Danmark har arbejdet med gennem det sidste år, hvor vi endnu engang har oplevet medlemsfremgang, og dermed fortsat står stærkt som hele autobranchens organisation. 

Det gælder fx alle de medlemsfordele, som du får som medlem af AutoBranchen Danmark, hvad end det er rabatter på services fra samarbejdspartnere, juridisk assistance, webinarer, kurser eller andre medlemsarrangementer.  

Det handler også om det politiske arbejde, der har fyldt i året, der er gået, hvor vi fik en ny regering, hvor vi har kæmpet for bedre afregning til skadesbranchen, og hvor loven om vanvidsbilisme og manglen på arbejdskraft også har fyldt en del. 

Kan læses online

Årsberetningen giver også indblik i bilsalget og i Teslas fremmarch, ligesom du kan læse om fordele og ulemper ved at gå fra nyvognsforhandler til at sælge flere brugte biler.  

Både formand for AutoBranchen Danmarks bestyrelse Hans-Jørgen Jørgensen og adm. direktør Gitte Seeberg gør også status over det år, der er gået siden sidste generalforsamling. 

Årsberetningen bliver blandt andet uddelt til årsdagen i AutoBranchen Danmark, der afholdes i Brande d. 28. september, men du kan allerede nu læse årsberetningen online lige her 

Hvis du ikke har tilmeldt dig årsdagen i AutoBranchen Danmark endnu, kan du gøre det her. Det er gratis at deltage.