Autolakering og karrosseriteknik er en vigtig del af AutoBranchen Danmarks DNA. Det er en af årsagerne til, at vi har skabt dels et nyt nyhedsbrev målrettet autolakerere og karrosseriteknikere og er på trapperne med et nyt, digitalt univers, der samler den nyeste viden inden for området.

Nicky Bobak, eftermarkedschef hos AutoBranchen Danmark, sætter flere ord på, hvad det øgede fokus betyder:

“AutoBranchen Danmark kæmper autolakerernes og skadesværkstedernes sag, og det vil vi gerne vise endnu tydeligere i vores kommunikation. Derfor skaber vi et nyt univers, hvor fagpersoner kan hente alt den viden, vi har. Og hvor man kan følge med i, hvordan vi både politisk og fagligt arbejder med den her del af autobranchen”, siger Nicky Bobak.

Tydeligt talerør

AutoBranchen Danmark arbejder allerede i dag tæt sammen med forsikringsbranchen, der om nogen har betydning for erhvervsvilkårene og økonomien for rigtig mange autolakerere og skadesværksteder. Men strammere forsikringsvilkår de senere år er med til at presse mange værksteder, store som små, og her er det vigtigt at stå sammen som branche.

“Vi er en dialog-baseret organisation, som hellere end gerne tager kampen op med forsikringsbranchen eller politikerne på et sagligt grundlag. Det vigtige arbejde i kombinationen med et vedvarende politisk arbejde for bedre erhvervsvilkår er en af grundstenene til det her øgede fokus”, siger Nicky Bobak.

AutoBranchen Danmark vil løbende melde nyt ud om de mange nye tiltag for vores lak- og karrosserisektion.

  • Du bestemmer selv, hvilke nyhedsbreve, du vil modtage fra os. Du kan ændre dine ønsker her