AutoBranchen Danmarks bestyrelse fik nyt udseende på generalforsamlingen tirsdag den 16. juni.

På en generalforsamling, hvor det for første gang nogensinde var muligt at deltage digitalt, vendte en af de mest velkendte profiler i lakeringsbranchen tilbage til bestyrelsen. Lasse Jæger (pierre.dk) har tidligere været næstformand, og efter to år uden for bestyrelsesarbejdet er han nu tilbage. Lasse Jæger var bestyrelsesformand i FAI og en del af den fusion, som skabte AutoBranchen Danmark. Han har gennem årene lagt en stor arbejdsindsats for autolakererne i Danmark.

Også Kenneth Elkjær, der er direktør i Elkjærgruppens afdeling i Kastrup, træder ind i AutoBranchen Danmarks bestyrelse. Han er klar til at give sine indspark fra autolakerernes hverdag i bestyrelsesarbejdet.

Den tredje nye i AutoBranchen Danmarks bestyrelse er Lars Hansen, medejer og eftermarkedschef hos Louis Lund, Toytota-forhandler i Esbjerg, Ribe, Vejen og Varde. Da Lars Hansen i 2008 købte sig ind i virksomheden, kom han med omtrent 20 års erfaring fra Toyotas importør, Toyota Danmark. Dermed er det en erfaren auto-mand, der supplerer de øvrige fra forhandlerdelen af AutoBranchen Danmarks bestyrelse.

De tre nye bestyrelsesmedlemmer er valgt for to år og afløser Gitte Enggaard (Bilcenter Syd), Jan Elvekjær (Lakskadecentret Greve) og Tom Andersen (OK Autolakering Hadsund), som alle faldt for reglen om maksimalt seks års sammenhængende deltagelse i bestyrelsen.

”Først vil jeg gerne takke både Gitte, Jan og Tom for godt arbejde og godt samarbejde i bestyrelsen. Det er altid lidt vemodigt, når nogen stopper, og de har alle tre været gode og haft gode input for AutoBranchen Danmarks og hele branchens bedste,” siger bestyrelsesformand Hans-Jørgen Jørgensen, der i samme åndedrag byder velkommen til tre nye bestyrelsesmedlemmer.

”Det er jo oplagt at begynde med Lasse Jæger. Jeg er meget glad for, at vi får Lasse tilbage. Han har en uhyre vigtig og klog stemme i debatten, når det handler om autolakererbranchen, og Lasse er en meget stor kapacitet, hvis hjerte banker for lakerernes sag. Jeg glæder mig også til samarbejdet med Kenneth Elkjær og Lars Hansen. De kommer hver især fra vigtige positioner i branchen, og kan helt sikkert bidrage med en masse fra hvert deres felt,” siger Hans-Jørgen Jørgensen.

Bjarne Nielsen (Bjarne Nielsen A/S) og Jon Slot Hansen (Kraft Biler) blev begge genvalgt til bestyrelsen for to år, mens Peter Hansen (Andersen & Martini) og Henrik Mortensen (Centrum Autolakering) blev genvalgt som suppleanter for et år.

Forud for valgene havde adm. direktør Gitte Seeberg fremlagt et regnskab med et driftsoverskud på knapt fire millioner kroner efter skat. Et resultat, der spæder til, at organisationen har en solid egenkapital. Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Jørgensen lagde i sin beretning særlig vægt på organisationens politiske arbejde, på den grønne dagsorden, coronakrise og håbet om at komme godt ud på den anden side, samt på det store medlemsfokus i AutoBranchen Danmark.

Efter tirsdagens generalforsamling består AutoBranchen Danmarks bestyrelsen således af følgende:

Formand Hans-Jørgen Jørgensen (Als Motor), næstformand Dennis Odgaard (Byens Bilpleje), Jon Slot Hansen (Kraft Biler), Bjarne Nielsen (Bjarne Nielsen A/S), Asbjørn Jensen (Bjørn Cannings Eftf.), Pierre Martin Iversen (Martin Iversen ApS), Ejgild Nørgaard Christensen (STS Biler), Malene Hasselbalch-Holm (Bilcentret A. Nielsen A/S), Lasse Jæger (pierre.dk), Kenneth Elkjær (Elkjærgruppen) og Lars Hansen (Louis Lund).

Suppleanter: Henrik Mortensen (Centrum Autolakering ApS) og Peter Hansen (Andersen & Martini).