En ny og forbedret fordelsaftale mellem AutoBranchen Danmark og Circle K gør, at erhvervskunder kan hente attraktive rabatter på brændstof, bilvask og de såkaldte ”kør-videre-produkter” hos Circle K. ”Kør-videre-produkter” omfatter kølervæske, sprinklervæske, autopærer, viskerblade, isfjerner og isskraber.

Der er en stor sandsynlighed for, at du ikke har langt til den nærmeste Circle K, Ingo eller 1-2-3-station, for der er i alt 440 stationer fordelt rundt i Danmark. 257 af stationerne har også bilvask, og det er en fordel, når bilerne i udstillingen skal gøres klar til salg.

”Med så mange stationer, tør jeg godt sige, at vi har Danmarks bedste netværk for vores kunder. Og ude i Europa i øvrigt.  Vi tilbyder adgang til 18.000 tankstationer i mere end  29 lande,” siger Peer Bjergskov, der er regional salgschef inden for erhverv.

Rabatten i fordelsaftalen justeres løbende – du kan altid se den aktuelle rabat i fordelskataloget på AutoBranchen Danmarks hjemmeside. Se her

Du kan også ansøge om rabatkortet direkte via Circle K’s side i fordelskataloget.

Prisen beregnes på baggrund af listeprisen med fradrag for det beløb, der er aftalt i rabatten. Hvis pumpeprisen er lavere end listepris med rabat, betales pumpeprisen.

Seneste nyheder