På grund af stor interesse har AutoBranchen Danmark valgt at oprette et ekstra kursus i systemet Autotaks. Et system, som er afgørende for at autolakerere og skadesopretter for den korrekte betaling, når de udbedrer forsikringsskader på biler i Danmark.

Det betyder, at der også den 23. april 2020 i Roskilde vil være et kursus i Autotaks.

Jørgen Petersen er forsikringskonsulent hos AutoBranchen Danmarks Videncenter. Han arbejder til dagligt support til Autotaks og ser løbende eksempler på, hvorfor et kursus kan være en god idé.

“Vi ser regelmæssigt eksempler på lak- og skadesrapporter, hvor vigtige felter mangler. Vores kursus i Autotaks skal give en bedre forståelse af lakrapporten som helhed, så alle opgaver bliver krydset af og bliver aflønnet” siger Jørgen Petersen og fortsætter:

“Og vi kan vise konkrete eksempler på, hvordan en bedre indsigt i Autotaks kan øge indtjeningen”.

Nyt og kommende kurser i Autotaks

AutoBranchen Danmark afholder flere kurser i Autotaks. De næste er:

 • Middelfart – 21. april 2020.
  Læs mere og tilmeld dig her.
 • Roskilde – 23. april 2020.
  Læs mere og tilmeld dig her.
 • Silkeborg – 1. oktober 2020.
  Læs mere og tilmeld dig her.

Find alle kuser og events med AutoBranchen Danmark her.

Sådan er kurset bygget op

AutoBranchen Danmarks Videncenter holder løbende kurser i systemet Autotaks, der bruges til at gøre skader op på biler og udregne den betaling, en autolakerer eller skade-ansat kan få fra forsikringsselskabet.

Så hvad lærer du på kurset?

 • Brug og forstå de vigtigste menuer, når du er logget ind i Autotaks.
 • Du får en række øvelser, hvor du skal lave skadesrapporter. De rapporter gennemgås af vores eksperter, som kan udpege fejl og mangler.
 • Mangler kan betyde en væsentlig forskel i indtjeningen pr. opgave. I et nyt eksempel rettede AutoBranchen Danmarks ekspert på området mangler for over 1.900 kr. for én opgave.
 • Du bliver klædt bedre på til dialogen med din taksator og i sidste instans dit forsikringsselskab, hvis der opstår tvister om betalingen for opgaver.
 • Du for et overblik over, hvilke opgaver, der typisk udløser tvister mellem værksteder og forsikringsselskaber.

Seneste nyheder