Det danske forår viste tænder, da knapt 100 personer i slutningen af sidste uge var samlet på den fantastisk smukke Great Northern-golfbane ved Kerteminde.

Coronasituationen er gradvist blevet forbedret. Det betød, at politikerne lempede forsamlingsloftet og andre restriktioner lige akkurat i tide til, at AutoBranchen Danmarks årlige golfturnering kunne sættes i gang i den forgangne uge.

AutoBranchen Danmark Finans Open, der afvikles i tæt samarbejde med Santander, har 10 års jubilæum i år, og denne gang blev turneringens indledende runder afviklet på Great Northern-golfbanen i Kerteminde under hensyn til alle tænkelige coronarestriktioner, covid-19-pas og forsamlingsloft.

“Det var virkelig godt, at vi kunne komme i gang med årets turnering som vi havde planlagt,” siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark.

“Før forsamlingsloftet blev lempet, ville det ikke have givet mening at afvikle turneringen, så vi var utroligt heldige med timingen, og det gjorde også sit til, at stemningen var i top,” fortsætter hun.

Gitte Seeberg har stor ros til rammerne i Kerteminde, hvor golfbanens personale skabte gode muligheder for hygge og forplejning til trods for, at morgenmad og frokost måtte foregå udendørs.

“Personalet var meget opmærksomme på, at vi hele tiden levede op til restriktionerne og passede på hinanden. Så rammerne var meget fine,” siger hun.

Mens torsdagens spillere fik en heftig haglbyge og lave varmegrader undervejs, var der mere vejrmæssig succes til fredagens spillere, som næsten nåede tørskoede rundt. Og golfspillere kan spille i al slags vejr.

17 spillere gik videre fra hver af de indledende runder, og i alt 34 spillere er nu klar til semifinalen i Himmerland den 9. og 10. juni.

Foruden spillerne fra AutoBranchen Danmarks medlemsvirksomheder, deltog også spillere fra hovedsponsoren Santander og fra AutoBranchen Danmark. Samtidig var der besøg af landsholdsspillere og landstræner, som både torsdag og fredag gav god vejledning samt tips og tricks til deltagerne.