I samarbejde med lakleverandørerne BASF og Baden Jensen inviterer College360 til lak-event på skolen den 30. marts fra klokken 10 til 15.

Her kan du først og fremmest møde din næste elev. Skolen giver nemlig mulighed for, at de nye grundforløbselever og interesserede arbejdsgivere kan mødes og få en snak. Eventuelt kan I endda aftale en praktikuge for at se hinanden an – det såkaldte Virksomhedsforlagt Undervisning. Der vil være rundt regnet 20 grundforløbselever.

Oplæggene vil også dreje sig om rekruttering af elever, og du får en oplagt mulighed for at se den nybyggede skole, som er Europas formentlig fineste skole for autolakerere.

”Dette er et nyt initiativ, som vi håber vil blive godt modtaget i branchen. Lakleverandørerne vil også gerne tage et ansvar for at sikre, at der er hænder til rådighed til at male vores biler i fremtiden. Derfor har vi lavet dette arrangement,” fortæller Daniel Krarup Jørgensen, uddannelsesleder på College360.

Blandt emnerne vil være en snak om fordelen af at rekruttere mere eller mindre lokalt. Og mulighederne for at tage lærlinge:

  • Mulighed for tilskud
  • Hvor meget tid – og hvor lange perioder skal der bruges på skole igennem læretiden
  • Korttidskontrakter
  • Hvad kræver det af værkstedet at tage en lærling

Se programmet her

Du kan tilmelde dig her