Den juridiske rådgivning er et stort fokusområde i AutoBranchen Danmark, da den er en af vores absolut vigtigste medlemsydelser

Fredag havde en ny juridisk chef første arbejdsdag i organisationen. Abid Khan er således ny i AutoBranchen Danmark, men den 43-årige advokat er slet ikke ny med biler og autobranchen. Han kommer med en ballast på 11 år som juridisk konsulent og rådgiver hos FDM.

”Vi ser meget frem til samarbejdet med Abid, og det er en stor glæde, at det er lykkedes os at finde en advokat med en solid erfaring fra branchen. På den måde vil han allerede fra dag ét være en styrke for vores allerede stærke juridiske team,” siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark.

Før tiden i FDM arbejdede Abid Khan i advokathuset Plesner, hvor han som advokat høstede en masse erfaring med erhvervssager af forskellig art. Det er altså en rutineret advokat, AutoBranchen Danmark har fået ombord.

Juristerne i AutoBranchen Danmark kan hjælpe medlemmerne med alle juridiske spørgsmål.  Det gælder lige fra køberet, skatter og afgifter, markedsføring, persondata og meget andet. Når det kommer til personalejuridiske spørgsmål, er juristerne i AutoBranchens Arbejdsgiverforening (ABAF) eksperter.

Har du brug for at tale med en jurist i AutoBranchen Danmark så ring på 33 31 45 55 og tryk derefter 2.

Vil du tale med en af advokat Maria Barfoed eller juridisk konsulent William Vegenfeldt i AutoBranchens Arbejdsgiverforening, der er tilknyttet Dansk Erhverv, så ring også på 33 31 45 55 og tryk 1 for arbejdsgiverforeningen. Du kan også ringe direkte til Dansk Erhverv på telefon 3374 6000.