Mangler du en mekanikerlærling, og ligger din virksomhed i rimelig afstand af hovedstaden, så får du alletiders chance for et match på tirsdag den 13. september. Erhvervsskolen TEC i Hvidovre holder match-dag fra klokken 10 til 12 med sine omtrent 50 elever i skoleoplæringscentret. 

Alle elever vil være på plads og klar til at tale med en mulig fremtidig arbejdsgiver. Foreløbig er 15 virksomheder tilmeldt, og der er plads til flere. 

“De tilmeldte virksomheder dækker over et bredt spekter af både små og store værksteder,” fortæller Britt Elisabeth Christiansen, der er leder af skoleoplæringscentret på TEC.  

“Vi ved, at mange virksomheder mangler lærlinge, og mange har erklæret sig interesserede i at tage flere lærlinge, end de ellers har gjort, fordi behovet for arbejdskraft hober sig op. Derfor er dette arrangement en rigtigt god idé for de virksomheder, som geografisk kan få det til at passe med TEC,” siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark.  

Programmet begynder med oplæg ved Ulrik Schönemann, partner i konsulenthuset CarsAhead, som leverer strategi og ledelsesudvikling i autobranchen. Ulrik Schönemann vil give et overblik og et bud på fremtiden for store såvel som små aktører i autobranchen. 

“Ulrik vil komme ind på, hvordan den danske autobranche ser ud i 2022. Og hvordan ser fremtiden ud. Der er verdensmål, miljø, krig og corona. Der er også en massiv digitalisering i gang, og påvirkningen af globale megatrends gør kun udfordringerne større,” fortsætter skolelederen. 

Matchdagen begynder klokken 10 med Ulrik Schönemanns oplæg. Fra klokken 10.45 til 12 er der mulighed for at møde eleverne ganske uformelt, mens de arbejder med deres opgaver.  

Det hele foregår altså på TEC, Skoleoplæringscentret, Stamholmen 195, 2650 Hvidovre. 

Hvis du vil med, så send en mail direkte til skolen på bec@tec.dk.