Med to åbne debatmøder om skadesbranchens fremtid lægger AutoBranchen Danmark op til diskussion af skadesbranchens fremtid. Tilmeld dig her – gratis. 

Skadesbranchen er mange steder udfordret både på indtjeningen og på mangel på arbejdskraft. Men hvordan sikrer vi, at branchen også i fremtiden kan bidrage til at holde Danmark godt kørende – og at det ikke bliver et surt slid at arbejde i branchen? 

Det kan du nu give din mening til kende om til to debatmøder i slutningen af marts. Det første debatmøde finder sted i Kolding d. 28. marts, mens det andet finder sted i Roskilde d. 29. marts. 

Det er gratis at deltage i debatmøderne, der er åbne for alle, men tilmelding er nødvendig – du kan tilmelde dig her og her.    

Og Nicky Bobak, eftermarkedschef i AutoBranchen Danmark, håber, at møderne vil give nogle gode input, som der kan arbejdes videre med.  

“Mange oplever, at de hver især kæmper en kamp op ad bakke mod forsikringsselskaberne. Der står man tit alene, så jeg tror, der er en stor fordel i at mødes og diskutere, hvad der virker og hvordan man bedst sikrer sin forretning. Jeg håber derfor, at mange vil tage sig tid til at møde op, for det er branchens fremtid, der er på spil, hvis vi fortsætter den tendens, vi har set i de sidste år, hvor skadesbranchens økonomi er blevet udhulet,” siger Nicky Bobak.  

Siden AutoBranchen Danmark for nylig udgav et diskussionsoplæg om skadesbranchens fremtid, har debatten allerede været godt i gang på sociale medier, ligesom flere har givet sit besyv med her på eftermarked.dk eller i medierne.  

Eftermarkedschefen fra STS Biler har således udpeget fem områder, som han mener, der bør fokuseres på, ligesom servicechefen hos ABS Auto blandt andet har foreslået et startgebyr for karrosseriarbejdet, som man kender det fra lakarbejdet.  

AutoBranchen Danmark har fået foretaget en rentabilitetsanalyse af skadesbranchen, der samlet set konkluderer, at økonomien i branchen ikke er bæredygtig. Du kan læse analysens konklusioner i dette diskussionsoplæg.  

Hvis du ikke kan deltage i debatmøderne, men alligevel ønsker at komme til orde, kan du henvende dig til eftermarkedschef Nicky Bobak på nbo@abdk.dk eller telefon 40500544 eller kommunikationskonsulent Rune Langhoff Sørensen på rls@abdk.dk eller telefon 31695190.