Debatten om skadesbranchens fremtid har raset hele året, men fortsætter nu på AutoBranchen Danmarks årsdag d. 28.9. Tilmeld dig nu. 

Året igennem har AutoBranchen Danmark faciliteret en debat om skadesbranchens fremtid til både debatmøder, i medierne og online på baggrund af de udfordringer, som både lakerere, pladeværksteder og skadescentre står overfor. 

Og nu fortsætter debatten til AutoBranchen Danmarks årsdag, der igen i år afholdes i Remisen i Brande.  

Her er skadesbranchens fremtid nemlig temaet for en af fagsnakkene, ligesom det også kommer til at fylde en del i dagens andre taler, herunder fra AutoBranchen Danmarks adm. direktør Gitte Seeberg. 

Debatten om skadesbranchens fremtid udspringer af et diskussionsoplæg og en rentabilitetsanalyse, som AutoBranchen Danmark udgav i begyndelsen af året. 

Her viste rentabilitetsanalysen, at økonomien i skadesbranchen samlet set ikke er bæredygtig, mens diskussionsoplægget satte fokus på det meget store omfang af gratis ydelser, som branchen leverer til forsikringsselskaberne, mens timeprisen mange steder har stået i stampe i årevis. 

Brug for at debatten fortsætter

“Vi har været meget glade for den livlige debat, der har været om skadesbranchens fremtid. Der er i den grad brug for, at vi som branche forholder os til de store udfordringer, vi står overfor, og tager fat om nældens rod, når det kommer til at løse de problemer, som branchen aktuelt står i,” siger Nicky Bobak, eftermarkedschef i AutoBranchen Danmark, der er oplægsholder på årsdagens fagsnak om skadesbranchens fremtid. 

“Vi hører fra vores medlemmer, at det nytter, at vi sætter fokus på området, og det er vi selvfølgelig glade for, men vi må også bare konstatere, at der stadig er et stykke vej i mål, så det er noget, vi kommer til at blive ved med at have fokus på, herunder selvfølgelig på vores årsdag og i tiden efter,” siger Nicky Bobak.  

Årsdagen finder sted d. 28. september og der er fortsat åben for tilmelding. Du kan tilmelde dig her: https://autobranchendanmark.wp.prod.combell.peytz.dk/event/autobranchen-danmarks-aarsdag-2023/