Home » Sådan får du rådgivning om miljø, kemi og ombygning

Sådan får du rådgivning om miljø, kemi og ombygning

Har du brug for ekspertrådgivning om eksempelvis miljøregler, ombygning, nybyggeri eller håndtering af kemisk affald?

Som medlem af AutoBranchen Danmark har du og din virksomhed adgang til supportfunktionen hos ABAS Miljøservice, der har specialiseret sig i rådgivning til virksomheder i autobranchen – især med hensyn til værksteder. Her er det vigtigt at kende til gældende lovgivning og bekendtgørelser.

Nicky Bobak, leder og chefkonsulent i AutoBranchen Danmarks Videncenter, sætter lidt flere ord på samarbejdet med ABAS Miljøservice.

“Det er vigtigt som autolakerer og værkstedsindehaver at være opdateret på gældende regler. ABAS Miljøservice er en af de stærkeste aktører på området, og derfor kan medlemmer trække på deres viden”, siger Nicky Bobak fra AutoBranchens Videncenter.

Her kan supportfunktion hjælpe2020-01-20T14:59:46+01:00

AutoBranchen Danmark og ABAS Miljøservice arbejder sammen om at øge kvaliteten i branchen for autolak- og karrosseri. ABAS har over 30 års erfaring i at håndtere affald for autobranchen. Dertil kan ABAS hjælpe med:

  • Miljøregler og bekendtgørelse.
  • Spørgsmål til ombygning af værksted.
  • Spørgsmål om nybyggeri.
  • Korrekt håndtering af affald – herunder håndtering af kemi.
Sådan kontakter du ABAS Miljøservice2020-06-16T14:28:10+02:00

ABAS Miljøservice har flere miljøkonsulenter ansat, som kan hjælpe dig videre med spørgsmål til blandt andet affaldshåndtering, indretning og lovgivning.

Du finder en oversigt over de ansatte hos ABAS Miljø på det her link.

2020-02-17T13:24:21+01:0017/02/2020|Tags: , , , |
Go to Top