Materialepriserne oplever for tiden store prishop i autobranchen. Mandag har Forsikring & Pension opdateret lakmaterialepriserne i Autotaks. Ændringerne er trådt i kraft med det samme.

I sin nyhed på hjemmesiden oplyser F&P, at ændringerne indeholder en gennemsnitlig prisstigning på 5 procent.

“Normalt kommer disse prisreguleringer i april og i november. Vi har påpeget overfor F&P, at priserne stiger så hurtigt, at de to årlige reguleringer ikke kan dække behovet. Vores adm. direktør, Gitte Seeberg nævnte det også fra scenen på årsdagen i september. Vi ved, at de danske lakleverandører indberettede en ekstra regulering i juli, så det er væsentligt, om denne aktuelle prisregulering er baseret på både april og juli i en samlet sum.  Hvis den er det, så mener vi, at prisreguleringen er for lav i forhold til de aktuelle prisstigninger som branchen oplever. F&P har endnu ikke svaret,” siger Nicky Bobak, der er leder af Eftermarked i AutoBranchen Danmark.

Til gengæld vil det fremover være muligt at se datoen for seneste opdatering af priserne på lakmaterialer. Det vil nemlig fremgå af rapporten i Autotaks. Det har Forsikring & Pension meldt ud på sin hjemmeside onsdag. Se denne nyhed her