Uanset om du ejer et værksted eller et autolakereri, er det som medlem af AutoBranchen Danmark muligt at få en gratis 360-graders gennemgang af forretningen med tips og tricks til alt fra drift til samarbejde med forsikringsselskaber  

Nogle ekstra procenter på bundlinjen? Bedre afregning? Tips til samarbejde med forsikringsselskaber? Forbedrede arbejdsprocesser?  

Alt det er blot nogle af de ting, som du som medlem af AutoBranchen Danmark lige nu i en begrænset periode kan få helt gratis.  

AutoBranchen Danmarks eftermarkedsafdeling tilbyder og gennemfører nemlig en 360-graders gennemgang af din forretning, hvis du ønsker det.   

Det eneste du skal gøre, er at tage kontakt til eftermarkedsafdelingen og bede dem komme forbi til et besøg.   

“Vi ved, at mange i eftermarkedet pt. er hårdt ramt af stigende udgifter. Det er for en stor del blevet sværere at få forretningen til at hænge sammen på den måde, som den ellers altid har gjort. Derfor tror jeg, mange vil have gavn af, at vi kigger forbi og gennemgår forretningen. Fokus bestemmer I selvfølgelig, men vi kan se på alt fra drift til samarbejdsaftaler. Vores erfaring er i hvert fald, at det for mange er en fordel at få andre øjne på den måde, som man har indrettet sig på,” siger Nicky Bobak, eftermarkedschef i AutoBranchen Danmark, der selv gennemfører gennemgangene.  

“Vi er lige trådt ind i et nyt år, og nytåret giver mulighed for at grundlægge nye vaner og nye måder, at gøre tingene på, så jeg vil opfordre alle til at hive fat i os og booke et besøg, hvis de tror, det kan give mening for dem. Man behøver ikke have et specifikt problem, der skal håndteres nu og her – det kan også bare være til en snak om forretningen og de udfordringer, man står i,” siger Nicky Bobak.    

Nogle af de emner, der kan blive taget op, er eksempelvis samarbejdet med forsikringsselskaber, værkstedskunder eller autolakerere, det er gennemgang af processer fra modtagelse over taksering til klargøring eller planlægning af forretningens fremtid.  

“I vores arbejde ser vi mange forskellige måder at drive forretning på, så vi har et godt indblik i, hvilke løsninger, der kan være relevante, som man måske ikke lige selv har tænkt på,” siger Nicky Bobak.   

Du kan se kontaktoplysningerne på Nicky Bobak til højre herfor, hvis du ønsker at få en gratis 360-graders gennemgang af din forretning.