På en aften, hvor der i alt blev uddelt 24 priser på tværs af autobranchen, tog Elkjærgruppen prisen som Årets Autolakerer foran et stærkt felt af nominerede.

Hæderen fik smilet frem hos Helene, Carsten og Michael, der alle bar efternavnet Elkjær og er tredje generation i familievirksomheden. Af flere årsager er det en hæder, der har stor betydning.

”Det betyder rigtigt meget for os at få sådan en pris, der viser, at vi er blandt de dygtigste i branchen. Det er også rart at kunne vise de ældre generationer, at vi er gode til det, vi laver,” siger Michael Elkjær, der modtog prisen sammen med Helene Elkjær og Carsten Elkjær.

”Vi havde ikke regnet med at vinde prisen, for vi er oppe mod stærke konkurrenter, men vi har heldigvis vist, at vi kan klare os, og det er vi glade for,” fortsatte Michael Elkjær. Trioen har ikke afgjort hvor statuetten for prisen kommer til at stå, men den kommer muligvis til at gå lidt på rundtur i Elkjærgruppens afdelinger.

Elkjærgruppen havde trukket flest stemmer i et felt af nominerede, der også bestod af Dyrup Autolakering, Qars, Pierre.dk og Crashpoint.

”Med denne pris viser vi også, at vi kan stå alene og klare os selv,” siger Michael Elkjær.

Der var også priser til et par af AutoBranchen Danmarks gode samarbejdspartnere på det uddannelsesmæssige område. Når det gælder eftermarkedet, fik Skjern Tekniske Skole titlen som årets tekniske uddannelse. Det gjorde vestjyderne med deres mekanikeruddannelse, der trækker elever til fra hele landet.

”Det er jo næsten en sejr i sig selv at blive nomineret, og vi har været nomineret før, så vi er rigtigt stolte over også at få prisen. Vi knokler for at være en god skole, og vi kan jo se, at virksomheder over hele landet sender lærlinge og kursister afsted til os, så jeg må sige, at det går godt og vi har travlt. Vi tager alle udfordringer op, og gør vores bedste hver eneste dag,” siger Allan Vendelbo Kristiansen, der er uddannelseschef på Teknisk EUD og var flankeret af sin direktør Marianne Oksbjerre og kollegerne Poul Fomsgaard Jensen og Sanne Korsgaard.

Statuetten for Årets Værkstedskæde endte hos AutoMester. Her var også CarPeople, AutoPartner, Skorstensgaard, Din Bilpartner og Bosch Car Service nomineret.

Foldby Autoteknik fik titlen som Årets Værksted. Her var også Au2rep, Autohjørnet A/S i Espergærde, AutoCenter København og Kraft Service nomineret.

Årets Karrosseriværksted blev Crashpoint i et felt, hvor også AutoStreit i Herlev, Louis Lund i Ribe, Autoskadestuen og Autoopretning Vendsyssel og Frederikshavn var nomineret.

Titlen som Årets Leverandør gik til FTZ.

Næste Auto Awards finder sted den 22. november 2022.