Alt for mange går glip af indtægter, når takseringen af det arbejde, der udføres, er præget af fejl og unøjagtigheder. Kom til kursus i bedre taksering 

Det er et udpræget problem i skadesbranchen, at takseringen er mangelfuld og at mange autolakerere og værksteder dermed ikke får den rette og fulde betaling for det arbejde, de udfører, når skaderne på biler skal gøres op.  

Derfor afholder AutoBranchen Danmark løbende kurser i bedre taksering – og kurserne omhandler både, hvordan man skal håndtere forhandlingen med taksator og hvordan man sikrer sig, at man får alt det med, som der faktisk kan udbetales penge for.  

I sidste uge afholdt AutoBranchen Danmark et sådant kursus i Roskilde og det næste møde finder sted på College360.dk i Silkeborg d. 14. september. Du kan tilmelde dig kurset i Silkeborg her.

“I Roskilde deltog 15 lærelystne deltagere, som flittigt tog notater og stillede spørgsmål. Vi håber derfor også, at mødet i Silkeborg vil blive velbesøgt. For det står helt klart, at der er mange, der godt kunne blive langt bedre til at taksere,” siger Lars Baun Vilhelmsen, der er eftermarkedskonsulent i AutoBranchen Danmark. 

Han afholder kurserne sammen med Jørgen Petersen, der er forsikringskonsulent i AutoBranchen Danmark og som med sin baggrund i netop forsikringsbranchen har stor indsigt i, hvordan man takserer bedst muligt.  

“Kurserne er meget hands-on, og jeg vil opfordre alle til at dukke op eller sende en af deres nøglemedarbejdere på et kursus i taksering. Det kan give de ekstraindtægter, som mange har brug for lige nu, hvor mange virksomheder er presset økonomisk,” siger Jørgen Petersen. 

Jørgen Petersen kan i øvrigt fanges dagligt på AutoBranchen Danmarks Autotaks-support på +45 33 25 14 33, hvor han hjælper med tips og tricks og kan udfylde konkrete rapporter med dig som medlem.  

Hvis ikke man kan deltage i kurset i Silkeborg, tilbyder Lars Baun Vilhelmsen og Jørgen Petersen også at arrangere fyraftensmøder hos autolakerere, hvor man kan invitere sine værkstedskunder til et netværksarrangement om bedre taksering. Det har indtil videre været en stor succes, som du kan læse mere om i den kommende udgave af medlemsbladet Lak og Karosseri.  

Du kan altid kontakte Lars Baun Vilhelmsen eller Jørgen Petersen for at sætte et fyraftensmøde op. Det kan ske på lbv@abdk.dk og 53621154 eller jgp@abdk.dk og 31442827