Der var priser til blandt andre Byens Bilpleje, Lindholm Biler, Bjarne Nielsen og Santander, da årets AutoAwards blev uddelt i Cirkusbygningen  

Mere end 65.000 stemmer var blevet afgivet, da AutoAwards i 25 kategorier blev uddelt til et stort show i Cirkusbygningen i København.  

Det er flere end de 63.000 stemmer, der blev afgivet sidste år og målet er over 100.000 stemmer til næste års udgave af AutoAwards, fastslog arrangør Sean Fitzgerald Coard fra scenen i Cirkusbygningen. De nominerede i de 25 kategorier var fundet på baggrund af over 260 indstillinger.  

Årets Autolakerer gik til Byens Bilpleje, der vandt prisen for første gang.   

“Vi er taknemmelige for alle de kunder, der viser os loyalitet,” lød det fra Dennis Odgaard, grundlægger af og CEO for Byens Bilpleje og dertil også næstformand i AutoBranchen Danmarks bestyrelse. Odgaard takkede fra scenen Byens Bilplejes 426 medarbejdere, der er ansat rundt omkring i de mange filialer.

(Artiklen fortsætter under billedet)

  

(Foto: Dennis Odgaard med sin pris for årets autolakerer)

Prisen for årets værksted gik til Lindholm Biler værksted og Lindholm Biler blev generelt aftenens store vinder med i alt tre priser. Lindholm Biler vandt også for årets markedsføringskampagne og prisen som årets brugtvognsforhandler.  

“Jeg er eminent stolt af at stå her igen,” lød det fra Lindholm Bilers Henrik Bollerslev, der også vandt prisen sidste år og som takkede sine medarbejdere og fremhævede, at feltet for årets brugtvognsforhandler nok aldrig har været stærkere til AutoAwards. Allan Hansen Automobiler, Andersen & Martini Brugtvognscenter, Kraft Biler og S.E.J Biler var de øvrige nominerede.   

Crashpoint vandt prisen for årets karrosseriværksted, Digital-servicebook.com vandt prisen som årets produkt og partsplanner.dk vandt prisen som årets nyhed. Au2parts vandt prisen som årets leverandør. Årets værkstedskæde blev AutoPartner.  

Prisen for Årets nyvognsforhandler gik til Bjarne Nielsen, der ligeledes er medlem af AutoBranchen Danmark og som også vandt prisen i fjor.   

“Det er en fornøjelse at stå her igen,” sagde COO Anders Nielsen, da prisen blev overrakt. Han takkede både for afgivne stemmer og for at være nomineret, og fastslog at prisen var en anerkendelse af Bjarne Nielsens medarbejdere:  

“Det er et bevis på, at det vi gør, er det rigtige – vi leverer service i topklasse. Det at modtage prisen i omskiftelige tider giver mod til at fortsætte rejsen,” lød det fra Anders Nielsen.   

Prisen for Årets Erhvervsleasingselskab gik til Santander, som AutoBranchen Danmark har et langvarigt samarbejde med.   

“Det betyder, at vi har gjort noget ekstraordinært. Det er svært at blive nummer 1, men det er sværere at blive ved med at være det,” lød det fra Santanders Bo Jakobsen i sin takketale med henvisning til, at Santander har vundet prisen flere gange.   

Mercedes-Benz vandt prisen for årets bilmærke, mens VW ID. Buzz vandt prisen som årets familiebil, Skoda Enyaq blev årets familiebil, BMW i4 blev årets firmabil og Volkswagen ID. Buzz Cargo blev årets varevogn.   

Årets Bæredygtighedspris blev uddelt for første gang og gik til Salling Autogenbrug fra Skive.  

Flere andre af AutoBranchen Danmarks medlemmer og samarbejdspartnere modtog også priser til årets AutoAwards. Den fulde liste over vindere og nominerede kan ses her https://www.autoawards.dk/oversigt-over-de-nominerede-til-auto-awards-2022/