Hvis en totalskadet bil er forsikret via Gjensidiges samarbejde med AutoBranchen Danmark kan du få 500 kroner for håndtering af bilen.  

For mange værksteder er det kilde til stort besvær at tage imod totalskadede biler. Tilmed et besvær, som man ofte ikke tjener nogle penge på.  

“Vi ved, at det for mange værksteder er en tidsrøver og kilde til irritation at håndtere totalskadede biler, som dertil tit står og fylder, indtil den bliver hentet af en ophugger. Og det uden at få en bøjet femøre for det,” siger Nicky Bobak, eftermarkedschef i AutoBranchen Danmark.  

Men hvis bilen er forsikret via Gjensidiges samarbejde med AutoBranchen Danmark, kan du modtage 500 kroner for at håndtere bilen.   

“Det er en unik fordel,” siger Nicky Bobak, der er stolt af forsikringen, der altså er et samarbejde med Gjensidige.

Husk at spørge kunden  

Derfor er det vigtigt, at du spørger kunden, om der tale om en Gjensidige Forsikring købt hos en AutoBranchen Danmark forhandler, når du modtager en totalskadet bil. For hvis man slår bilen op i Motorregistreret, vil bilen kun stå som forsikret gennem Gjensidige og ikke gennem AutoBranchen Danmark.   

Samtidig opfordrer Nicky Bobak til, at man anbefaler sælgere i bilhuset, at kunderne tegner forsikring via AutoBranchen Danmarks samarbejde med Gjensidige, da det kan vise sig som en god investering for værkstedet på sigt.   

AutoBranchen Danmark og Gjensidige har netop lanceret en ny forsikring – Elite Bilforsikring – som du kan læse mere om her: https://autobranchensforsikring.dk/