Uanset om du arbejder som autolakerer, karrosseritekniker eller værkfører, giver det god mening at have styr på systemet Autotaks. Det bruges til at opgøre forsikringsskader i Danmark, og det har stor betydning for mange virksomheders omsætning.

AutoBranchen Danmark holder løbende kurser i systemet for at klæde deltagerne på til at sende korrekte skadesrapporter – noget, som kan have stor betydning for bundlinjen og økonomien i at udbedre forsikringsskader på værkstedet. 2020’s sidste Autotaks-kursus nærmer sig – det er et éndagskursus 3. november i Roskilde.

Tilmed dig kurset her

AutoBranchen Danmark holder løbende kurser for eftermarkedet om brug af systemet Autotaks.

Du kan tilmelde dig kurset i Roskilde 3. november 2020 her.

Du finder alle AutoBranchen Danmarks kurser og møder både i 2020 og 2021 her.

Stor lyst til at lære

Forsikringskonsulent Jørgen Petersen underviser sammen med lakkonsulent René Thomsen på AutoBranchen Danmarks kurser i Autotaks. Han understreger, at der er stor spørgelyst og lyst til at lære og lære fra sig på kurserne.

“Mange deltagere får både indsigt i systemet gennem os undervisere og så fra deres kolleger fra branchen. Det at lære fra sig og dele ud af viden er en anden af grundene til, at vi afholder kurserne. Meningen er, at vi skal løfte vidensniveauet for alle, der arbejder med Autotaks”, siger Jørgen Petersen.

AutoBranchen Danmark har allerede planlagt en række kurser i 2021. Dem finder du her.

Husk at der gives tilskud

Hvis du kunne tænke dig at deltage på et af kurserne i Autotaks, findes der flere muligheder for at søge tilskud. Det omfatter Malerfagets Faglige Fællesudvalg (MALKOM), hvis du er autolakerer. Det finder du et link til her.

Værkstedsstedspersonale kan søge om det såkaldte VEU-godtgørelse. Det gør man på det her link.

Læs mere om vores Autotaks-support

AutoBranchen Danmark tilbyder support til Autotaks for brugere af systemet. Du kan læse meget mere om, hvilke fordele det giver dig og din virksomhed, og om hvordan du bliver oprettet her.