Måske har du allerede hørt om Partsplanner.dk. Hvis du vil forenkle arbejdet med reparationer og bestilling af reservedele, så er den unge virksomhed et godt sted at begynde.  

Partsplanner er dansk udviklet, og det er sat i verden for at lette hverdagen for værksteder og skadescentre i Danmark. Firmaet samarbejder med alle grossister. 

Reservedelsdata bliver automatisk trukket ud fra Autotaks/Forsi, når du er oprettet på Partsplanner. På den måde kan du nemt og hurtigt sende dine bestillinger videre til dine foretrukne leverandører.  

“Som noget nyt kan vi også levere reservedele, men det er vigtigt at understrege, at systemet giver frit leverandørvalg. Vi kan håndtere det hele. Ved opstart udvælger du selv dine leverandører på originale dele, alternative dele og brugte dele.,” siger Kasper Kristensen, der er stifter og direktør for Partsplanner.dk.  

Det unikke ved Partsplanner er det enkle og det hurtige.  

“En bestilling af skadedele tager i gennemsnit 10 sekunder og foregår med ét enkelt klik. Det giver dig mindst mulig administrativt arbejde og skaber de bedste betingelser for stabilt flow i driften. Når du har godkendt skaden i Autotaks, bliver den lagt i portalen og du kan bestille derfra,” siger Kasper Kristensen. 

Partsplanner er en fordel for værksteder uanset om man er mærkeværksted eller frit værksted. Fordelene er de samme for begge typer af værksted – det er nem bestilling af reservedele.  

“På den måde bidrager vi til et frit leverandørvalg. Man kan vælge præcis den grossist, man ønsker. 

Partsplanner kom på markedet i 2019 og har en hel del kunder i branchen: 

“Partsplanner er en stor hjælp i det daglige. Det gælder ved påmindelse om godkendte rapporter, og at jeg er sikker på, at det er de rigtige dele, der bliver bestilt. Det gør også, at vi har mulighed for at sikre, at prisen i Forsi er korrekt i forhold til vores lager. Gør det at bestille reservedele nemt og overskueligt, og man kan tydeligt se, om der er bestilt eller ej,” siger Christina Niemann i en testimonial på hjemmesiden. Hun er værkfører hos Maibom i Aalborg og en af de mange virksomheder i autobranchen, der allerede har lettet hverdagen med Partsplanner.dk. 

Der er en pris for værksteder, som har mere end 10 bestillinger pr. måned, og en pris for værksteder med mindre end 10 bestillinger pr. måned. Medlemmer af AutoBranchen Danmark får rabat på abonnementsprisen og rabat ved eventuel bestilling af reservedele.