Dansk Energi, TEKNIQ Arbejdsgiverne og AutoBranchen Danmark inviterer til klimadebat den 9. september. Her kan du få svar på nogle af de vigtigste spørgsmål om, hvad eksempelvis politikerne kan gøre for, at bilejeren vælger grønne biler. Klimadebatten skal give nogle af svarene på, hvordan man konkret kan omsætte det netop overståede klimavalg til konkret politik, som virker for både forbrugerne og erhvervslivet.

AutoBranchen Danmark og adm. direktør Gitte Seeberg vil blandt andet fokusere på, hvordan vi får de politiske visioner om grønne biler gjort realistiske og jordnære ud fra de erfaringer, som autobranchens eksperter har. Derfor kigger hun blandt andet på hvilke barriere, der skal nedbrydes nu og i den nære fremtid.

Der vil også blive diskuteret, hvilke redskaber man tager tager i brug, hvis danskernes energiforbrug i boliger skal bidrage til en ny klimalov. Det er især relevant, hvis tusindevis af elbiler skal lades op hjemme i carporten. Og så handler dagen om, hvordan man fastholder danskernes klimabegejstring i takt med, at de kommer til at kunne mærke klimakampen i deres egen hverdag.

Det praktiske

Dato

9. september 2019

Sted

Mogens Dahls Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S

Pris

Gratis. Ved afbud efter 6. september kl. 12:00 og ved no-show opkræver vi gebyr på kr. 500,- + moms.

Varighed

Kl. 12:00-17:00

Det er gratis at deltage på konferencen, der starter kl. 12 og kører frem til kl. 17. Du finder hele programmet og tilmelder dig på linket her.