Det kan du være med til at bestemme. Kender du Årets Nyvognsforhandler, Værksted eller Autolakerer? Hvis ja kan du indstille dine favoritter til de i alt 23 priser, der bliver uddelt til Auto Awards i november.

Autobranchens største awardshow løber af stablen i Cirkusbygningen i København den 19. november 2019. Det bliver en festlig aften, hvor hele branchen er samlet til networking, inspiration, prisoverrækkelser samt en masse god mad og underholdning.

I løbet af aftenen vil fokus være på de virksomheder i autobranchen, der har udmærket sig inden for hver deres felt.  Hvis du vil være med til at bestemme, hvem der skal have chancen for at vinde de prestigefulde statuetter, skal du indsende din nominering senest den 12. september kl. 24.

Vinderne af de 23 statuetter findes af en jurykomité, der består af anerkendte mænd og kvinder fra alle dele af autobranchen, interesseorganisationer og motorjournalister, der har et stort indblik i branchen. AutoBranchen Danmarks adm. direktør, Gitte Seeberg, og Chef for forretningsudvikling, medlemsservice og kommunikation, Charlotte Brix Andersen, er begge en del af jurykomitéen.

Du kan indstille kandidater til de 23 nedenstående kategorier via hjemmesiden og dermed være med til at præge fremtidens autobranche. Det er nemt og tager ikke lang tid.

Auto Awards 2019 kategorier

 1. Årets Nyvognsforhandler
 2. Årets Brugtvognsforhandler
 3. Årets Værksted
 4. Årets Karosseriværksted
 5. Årets Synshal
 6. Årets Produkt
 7. Årets Markedsføringskampagne
 8. Årets Nyhed
 9. Årets Leverandør
 10. Årets Tiltag
 11. Årets Forsikringsselskab
 12. Årets Autogenbruger
 13. Årets Uddannelse (Årets Merkantile Uddannelse / Årets Tekniske Uddannelse)
 14. Årets Autolakerer
 15. Årets Værkstedskæde
 16. Årets Erhvervsleasingselskab
 17. Årets Privatleasingselskab
 18. Årets Bilmærke
 19. Årets Familiebil
 20. Årets Firmabil
 21. Årets Miljøbil
 22. Årets Varevogn
 23. Årets Teknologiske Frontløber