At den grønne omstilling kommer har de fleste konstateret. Lige nu er spørgsmålet mere, hvornår de grønne biler for alvor slår igennem, og hvordan det påvirker branchen.

Dét er et af de store spørgsmål som Motor-magasinets konference, Vores Autobranche, skal være med til at svare på. Det næste store og meget nærværende spørgsmål, der melder sig, er selvsagt; Hvor er pengene i den grønne omstilling her og nu?

Det kan en række workshops kaste lys over. Vi mødes i mindre grupper og med udgangspunkt i ekspertindlæg diskuterer vi otte konkrete og relevante spørgsmål – f. eks. hvem har rettighederne til bilens data? Hvordan skaber jeg loyale kunder og nye forretningsområder etc.

Velkommen til konferencen, hvor vi samler hele autobranchen fra fødekæden starter hos importører og forsætter hos forhandlere, værksteder af forskellig type, grossister og helt ud til genbrugerne.

Konferencen er en gentagelse af sidste års succes, der blev afholdt i samarbejde med AutoBranchen Danmark. I år er konferencen også lavet i samarbejde med DI og DBR.

Medlemmer af AutoBranchenn Danmark får betydelig rabat på både deltagelse i konferencen og den efterfølgende middag.

Klik her for at tilmelde dig

Comwell Kolding

Dato: 3. juni 2020
Tid: 9.00-16.30 & 17.30-23.00 (konference og netværksmiddag)
Lokation: Skovbrynet 1, 6000 Kolding
Pris konference: 1.195,- (Medlem af AutoBranchen Danmark: 895,-)
Pris netværksmiddag: 1.095,- (Medlem af AutoBranchen Danmark 795,-)

+ Tilføj til Outlook