AutoBranchen Danmarks årsdag er en dag for hele branchen. Dagen er fyldt med netværk og vigtige emner for alle i branchen. Derfor gentager vi sidste års succes med en række fagsnakke, der giver hele branchen mulighed for at få noget relevant med hjem.

Ni forskellige fagsnakke kører parallelt i tre forskellige lokaler på Remisen i Brande og sørger for at supplere transportminister Trine Bramsen, fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, og adm. direktør Marius Hayler fra elbilsproducenten NIO i Danmark og Norge, der alle taler på hovedscenen. 

Sidste år var rigtigt mange glade for oplægget fra Motorstyrelsens direktør Jørgen Rasmussen, der også gerne svarede på spørgsmål og på den måde var i direkte dialog med branchen. Derfor kommer Jørgen Rasmussen igen og holder fagsnak.  

“Det er virkeligt rart, at Jørgen Rasmussen igen stiller op og fortæller om Motorstyrelsens prioriteter og deres arbejde. Her kommer chancen for at tale direkte med styrelsens direktør. Det er vi glade for,” siger Charlotte Brix Andersen, leder af Medlemsservice, Forretningsudvikling og Kommunikation i AutoBranchen Danmark.  

Du kan blive klogere på agentmodeller, som for nyvognsforhandlere spiller en stor rolle og for mange endnu er en ubekendt størrelse.  

Abonnementsakademier for alle. Flere og flere kunder er parate til at abonnere på forskelige ydelser. For autobranchen er det også en måde at knytte kunderne tættere til sig, og det kan du høre om i en fagsnak. 

Kundernes ændrede købsmønstre er tema ved en fagsnak med Bo Jakobsen, kommerciel direktør i Santander Consumer Bank. 

Fagsnakke kører i tre spor 

De i alt ni fagsnakke kører i tre spor, som begynder efter dagens første kaffepause. Når du melder dig til årsdagen, kan du også vælge dine fagsnakke. Her er også relevante fagsnakke for eftermarkedet. Dem præsenterer vi også inden sommerferien for alvor sætter ind. 

Deltagelse på AutoBranchen Danmarks årsdag er som altid gratis for medlemmer.  

Læs mere og tilmeld dig her