Du kan komme gratis med på konference, der sætter fokus på den grønne omstilling af vejtransporten. Dansk Erhverv, AutoBranchen Danmark og tre andre organisationer samler interessante talere og aktører den 3. maj.   

Onsdag i denne uge kan du komme med til Transportens Årsdag, der kommer til at handle om grøn omstilling af vejtransporten. Men du skal skynde dig, for det er lige om lidt.  

Transportens Årsdag, der løber af stablen på Børsen i København, er arrangeret af Dansk Erhverv i samarbejde med AutoBranchen Danmark, DTL – Danske Vognmænd, Danske Speditører og Cyklistforbundet. 

På årsdagen samles transportører, transportkøbere, udviklere og beslutningstagere til Danmarks store transportkonference. I år er fokus på de store muligheder og ambitioner for den grønne omstilling af vejtransporten.  

AutoBranchen Danmarks adm. direktør Gitte Seeberg deltager selv i debatten sammen med bl.a.  transportminister Thomas Danielsen (V) og administrerende direktør for DSV A/S, Jens Bjørn Andersen samt en lang række andre oplægsholdere, som vil fortælle om udfordringer og muligheder ved transportsektorens grønne omstilling.  

Konferencen foregår klokken 14-19 i Børssalen. Efter konferencen vil der være lidt at spise og drikke med mulighed for at netværke. 

Arrangementet er gratis for medlemmer af AutoBranchen Danmark. 

Kom med til en dag fyldt med inspiration og faglig viden. Du kan tilmelde dig på nedenstående link. Deltagelse er gratis for AutoBranchen Danmarks medlemmer – brug koden “AutoBranchen Danmark”