AutoBranchen Danmark fik et nyt medlem i bestyrelsen på generalforsamlingen tirsdag.  

I lokalerne på Langebrogade i hjertet af København blev der tirsdag afholdt generalforsamling i AutoBranchen Danmark.   

På generalforsamlingen blev der sagt et varmt og flot farvel til Ejgild Nørgaard Christensen, partner i Toyota-bilhuset STS Biler, der har afdelinger i Holstebro, Herning, Skive og Lemvig. Ejgild Christensen har haft plads i AutoBranchen Danmarks bestyrelse i seks år, og han faldt derfor for grænsen for hvor længe et medlem må sidde sammenhængende i bestyrelsen.   

Ejgild Christensen er fortsat en del af bestyrelsen i AutoBranchens Arbejdsgiverforening (ABAF), hvor han er formand. Han er også aktiv i udvalg i AutoBranchen Danmark.  

Ny i bestyrelsen er Lars Bøg, partner i Skoda Roskilde/Roskilde Bilcenter, som han driver sammen med sin bror Jacob Bøg. Virksomheden blev etableret af deres far, Benny Jensen, tilbage i 1977. Lars Bøg er valgt for to år. 

Fire bestyrelsesmedlemmer modtog genvalg og blev alle valgt til at fortsætte deres virke i bestyrelsen i yderligere to år. Det var næstformand Dennis Odgaard og bestyrelsesmedlemmerne Malene Hasselbalch-Holm, Asbjørn Jensen og Pierre Martin Iversen.  

Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Jørgensen samt bestyrelsesmedlemmerne Lars Hansen, Jon Slot Hansen, Bjarne Nielsen, Lasse Jæger Jensen og Kenneth Elkjær, var ikke på valg i år. De fortsætter derfor i bestyrelsen og udgør den resterende del. 

Tom Andersen, Centrum Autolakering, og Peter Hansen, Andersen & Martini blev genvalgt som suppleanter for et år.  

Inden valgene aflagde formand Hans-Jørgen Jørgensen sin beretning. Han lagde blandt andet vægt på det store politiske arbejde, der har fulgt i kølvandet på coronakrisen. Også AutoBranchen Danmarks medlemsvækst og sunde økonomi, nævnte formanden i sin beretning. .