AutoBranchen Danmarks medlemmer kan hente hjælp hos Dansk Bilglas, når en rude skal udskiftes. Det gælder både på dit eget værksted, eller på en af virksomhedens egne adresser over hele Danmark. Det kan medlemmerne, fordi AutoBranchen Danmark og Dansk Bilglas har indgået en god aftale.

En forrude indeholder så meget forskelligt sikkerhedsudstyr, at det bliver en stadig mere kompliceret opgave at skifte den ud. Mekanikerne på værkstedet kan klare opgaven, og derfor tænker mange af autobranchens virksomhedsejere, at de har styr på opgaven internt.

Men det er tidskrævende, for ofte kræver det, at mekanikeren nærstuderer manualerne. De fagfolk, som lever af at skifte ruder dagen lang, skal bruge langt mindre tid på opgaven.

”For den dygtige mekaniker, som blot ikke er rutineret i lige præcis det rudeskift, kan opgaven vare længe. Vores rutinerede montører kan måske klare opgaven på den halve tid. Tænk, hvad det kan frigive af tid på værkstedet, når din egen mekaniker kan koncentrere sig om andre opgaver,” siger Steen Nordstrøm Pedersen, eftermarkedschef i Dansk Bilglas og Key Account Manager i forhold til AutoBranchen Danmarks medlemmer.

AutoBranchens Danmarks medlemmer har nemlig adgang til medlemsfordele hos Dansk Bilglas. Det betyder, at ruden kan udskiftes på dit eget værksted for 840 kr. ekskl. moms og inkl. lim. Eller du kan bringe bilen til Dansk Bilglas. Så er prisen 565 kr. ekskl. moms.

Mange værksteder er vant til, at en rudelim skal hærde i 24 timer. Dansk Bilglas bruger en tokomponent rudelim, som er gennemhærdet på kun én time. Det gør, ifølge Steen Nordstrøm Pedersen, en kæmpe forskel.

”Når limen hærder så hurtigt, kan bilen køres på en lift og få foretaget eftersyn eller hjulskift allerede en time efter udskiftningen af forruden. Det vil ikke være muligt med en almindelig rudelim,” siger han.

Dansk Bilglas, som har til huse på 23 forskellige adresser over hele landet, er 50 procent ejet af Europas største glasproducent, Saint Gobain. Den multinationale koncern med rødder i Paris, leverer ruder til omtrent halvdelen af alle nye biler, og derfor er udvalget enormt.

Fordelsaftalen med Dansk Bilglas giver din virksomhed:

  • Reparation af stenslag og udskiftning af for-, side- og bagruder på jeres adresse eller i en af Dansk Bilglas’ afdelinger.
  • Fast pris på udskiftning til mærkeforhandlere, som ønsker at anvende egne ruder og materialer.
  • Stort udvalg af for-, side, og bagruder på lager.
  • Kalibrering og grundindstilling af udstyr i ruderne og af alle kameraer i forruder.
  • Sika Tack ELITE-lim, der gennemhærder til OEM-styrke på én time.
  • Fleksibilitet og hurtig udrykning, da Dansk Bilglas har 40 montørbiler på vejene hver dag.
  • Udskiftning af personbilsrude inkl. lim på adresse hos Dansk Bilglas  565 kr. ekskl. moms. (pris er uden rude)
  • Udskiftning af personbilsrude inkl. lim på din egen adresse 840 kr. ekskl. moms. (pris  er uden rude)
  • Reparation af stenslag hos Dansk Bilglas. 240 kr. ekskl. moms.
  • Kalibrering af kamera, statisk eller dynamisk. 600 ekskl. moms.

Ring på 7011555 for bestilling. Oplys, at du er medlem af AutoBranchen Danmark.

Seneste nyheder