• God økonomi i form af rabat.
  • Stærk tilgængelighed, fordi Shell har stationer spredt over hele Danmark og hele Europa.
  • Klart overblik, fordi Shell samler alle dine indkøb på én faktura, som kommer på månedsbasis. Og samtidig har du altid overblikket online og kan holde øje med posteringerne.

AutoBranchen Danmarks medlemmer henter en rabat hos Shell på 155 øre pr. liter benzin eller diesel. Rabatten gives på listeprisen, mens man altid er sikret laveste pris, hvis standerprisen er lavere.

Ydermere er der 40 procent rabat på enkeltvask på bemandede Shell-stationer.

Aftale giver stor tilgængelighed

Tilgængeligheden er stor. Shell og Q8 har nemlig en aftale om gensidig brug af kortbetaling. Det betyder, at Shells betalingskort giver adgang til 470 tankstationer fordelt over hele landet – herunder også de ubemandede stationer.

”Økonomisk er aftalen attraktiv, men vi synes faktisk, at både tilgængeligheden og praktikken gør den endnu mere attraktiv, fordi arbejdet bliver gjort nemt,” siger Søren Møller Maretti, der er retaildirektør hos DCC Energi, som driver Shell tankstationerne i Danmark.

Med praktikken, tænker Søren Møller Maretti først og fremmest på, at alle køb samles på én månedlig faktura og en onlineadgang, som sikrer overblik.

”Kunderne på denne aftale får adgang til onlineværktøjet Shell Fleet Hub, hvor man hurtigt og nemt kan administrere sine kort, lave forbrugsrapporter og i øvrigt bestille nye kort, når det er nødvendigt Skulle der opstå spørgsmål, kan man altid få god hjælp af vores kundeservice, der har mange års erfaring med vores produkter.” siger han.

AutoBranchen Danmark tilbyder medlemmerne fordelsaftaler med tre forskellige benzinselskaber. Foruden Shell gælder det Circle K og Q8. Fælles for alle aftaler er rabat på brændstof og andre produkter.

”For os er det vigtigt at tilbyde medlemmerne en bred palet af muligheder. Og det skal være muligheder, som giver rabat eller gør det nemmere at drive virksomhed. Det mener vi også er lykkedes her. I fordelskataloget kan du hente nærmere viden om, hvordan du kommer videre,” siger Henrik Bitzer, der er chef for partnerskaber i AutoBranchen Danmark.

Brændstof af høj kvalitet

Shell leverer brændstoffer af høj kvalitet. Der findes både vores normale Shell FuelSave produkter, der kan hjælpe med at forbedre motorens effektivitet og give en bedre brændstoføkonomi, og vores topkvalitetsprodukter Shell V-Power, der findes både til benzin og diesel.

Benzinudgaven Shell V-Power 100 oktan er udviklet til at fjerne og forebygge belægninger i din bils motor – og med et højt oktantal, der hjælper motoren med at yde optimalt. Shell V-Power Diesel indeholder rensekomponenter, som renser og beskytter mod snavs og skidt i centrale dele af brændstofsystemet, f.eks. indsprøjtningsdyserne, i din bils motor. På den måde hjælper Shell V-Power Diesel med at holde en ny motor mere ren og en ældre motor tilbage mod 100% ydeevne.

Læs mere om aftalen i fordelskataloget til AutoBranchen Danmarks medlemmer.

Det er også her, du finder link til bestilling. Er du allerede kunde hos Shell, kan du stadig blive tilknyttet aftalen. Det finder du også info om på Shell-siden i fordelskataloget.