Nyt kursus fremtidssikrer din forretning til at lave el- og hybridbiler

Der bliver solgt stadig flere el- og hybridbiler i Danmark, og det betyder, at flere autolakerere og karrosseriteknikere skal kunne håndtere elektriske køretøjer forsvarligt.

Derfor lancerer AutoBranchen Danmark i samarbejde med erhvervsskolen College 360 nu endagskurser, hvor man som deltager får en grundig indføring i de sikkerhedsforanstaltninger, som det kræver at håndtere biler på stærkstrøm.

Nicky Bobak, eftermarkedschef hos AutoBranchen Danmark, sætter flere ord på, hvorfor det er vigtigt at sætte spot på håndteringen af elektriske køretøjer.

“El- og hybridbiler betyder skærpede forholdsregler for dem, som skal arbejde med bilerne på nært hold på værkstederne. For det kan være forbundet med fare, hvis man ikke opstiller klare retningslinjer for, hvordan man håndterer bilerne”, siger Nicky Bobak og tilføjer:

“Det gælder både sikkerhedsudstyr, elektriske installationer, arbejde i ATEX-zonen og meget mere. Kursusdeltagerne får en grundig gennemgang af de vigtigste forholdsregler, så alle klædes godt på til sikker håndtering”.

Det skal du selv medbringe

Kursisten skal selv medbringe personlige værnemidler, herunder:

  • Sikkerhedsbriller eller ansigtsskærm (Skal være VDE godkendt)
  • L-AUS sikkerhedshandsker – 1000 volt klasse 0 (Skal være VDE godkendt)

Det er muligt at tilkøbe personlige værnemidler, som skal bruges til kurset. Alle, der tager kurset og tilkøber ”Autolakerer-startpakke” bliver automatisk certificeret.

Certificering udløser certifikat og skilte, samt løbende information om kommende udviklingstiltag indenfor el og hybrid. Du kan læse mere herunder:

Bliv el- og hybridbil-certificeret2020-09-29T15:16:38+02:00

Som medlem af AutoBranchen Danmark kan du blive certificeret til at håndtere el- og hybridbiler korrekt og forsvarligt på værkstedet.

2020-07-03T14:48:58+02:0003/07/2020|Tags: , |
Go to Top