Bruger du Bilinfo.net i dit daglige arbejde med salg af biler, er der gode nyheder at hente. AutoBranchen Danmarks forsikringer kan nemlig nu indtegnes direkte i Bilinfo, så der ikke længere er brug for at taste oplysninger ind i to forskellige IT-systemer.

”Det har været efterspurgt, at forhandlerne kunne få denne funktion, så de kun skal taste oplysningerne ét sted, og derfor er vi selvfølgelig glade for, at det nu virker,” fortæller Nicki Ipsen, projektleder hos Gjensidige, der er forsikringspartner på AutoBranchen Danmarks forsikringer.

Mange forhandlere har allerede fået åbnet for funktionen. De forhandlere kan se den nye forsikringsfane med AutoBranchen Danmark Forsikringer i systemet.

Forhandlere, som endnu ikke har fået åbnet for muligheden i deres system, skal blot kontakte deres lokale konsulent fra Gjensidige. Konsulenten kan hurtigt åbne for adgangen, og et par minutter senere kan forsikringerne klares i samme system, som bliver brugt til salgsslutsedler mv.

”Når forsikringen oprettes i systemet, er det vigtigt, at man noterer/kopierer bilens vejledende udsalgspris som bliver angivet, når bilen ”modeludpeges”. Denne pris skal nemlig noteres i feltet ”Bilens nyværdi”, da forsikringsprisen altid beregnes ud fra vejledende udsalgspris og ikke bilens salgspris,” fortæller Nicki Ipsen.

”Med muligheden for at indtegne forsikringer i Bilinfo, så virker det både hos brugere af AutoDesktop og hos brugere af Bilinfo. Det er vi selvfølgelig rigtigt glade for, da det har været efterspurgt,” siger Henrik Bitzer, der er chef for afdelingen for Partnerskaber i AutoBranchen Danmark. Henrik Bitzer understreger i øvrigt, at der er to forsikringsløsninger for forhandlere, der vil sælge AutoBranchen Danmark Forsikringer via fordelsaftalen med Gjensidige.

Den ene forsikringsløsning giver højere provision end den anden. Den anden giver til gengæld årlig provision, så længe forsikringen er i kraft. Begge løsninger sikrer at bilen kommer retur til jeres værksted ved en forsikringsskade. Se de øvrige detaljer i fordelskataloget.

Dem kan du læse mere om i fordelskataloget på AutoBranchen Danmarks hjemmeside. (kræver login)

”Mange medlemmer bruger allerede aftalen, og det giver god mening, fordi den sikrer en god ekstra indtjening, og samtidig giver den loyalitet, fordi bilerne kommer retur til værkstedet ved forsikringsskader,” fortsætter Henrik Bitzer.

Hurtig adgang for medlemmer:

Vores fordelsaftaler giver adgang til:

 • Attraktiv og fleksibel bilfinansiering.

 • Provision ved salg af bilforsikringer.

 • Digital beregner til bilafgifter på få minutter med fuld dokumentation.

 • Erhvervsforsikringer med gode rabatter.

 • Motorforsikring.

 • Værktøjs-og reparationskontrol.

 • Rabatter med brændstofaftaler.

 • Attraktive priser på opgaver med bilruder.

 • Pensionsordning.

 • Mulighed for optimeret lønsystem.

 • Og meget mere …