AutoBranchen Danmark og Santander Consumer Bank har forlænget samarbejdsaftalen om AutoBranchen Danmark Finans, og begge parter glæder sig over at kunne tilbyde øgede muligheder ved køberfinansiering for medlemmer af AutoBranchen Danmark. 

Den 1. januar 2023 træder en ny fordelsaftale i kraft for medlemmer af AutoBranchen Danmark. Den nye aftale vil gøre det endnu mere attraktivt at anvende AutoBranchen Danmark Finans sammen med Santander Consumer Bank. 

AutoBranchen Danmarks adm. direktør Gitte Seeberg er stolt over at kunne give sine medlemmer endnu bedre fordele, hvor det i dette tilfælde omhandler køberfinansiering 

”Vi er meget stolte af den nye aftale med Santander, der vil give vores medlemmer muligheden for at øge indtjeningen fra finansieringsaftalerne. Det har kun været muligt at forhandle så flot en aftale, fordi et stort antal bilforhandlere har valgt at bruge AutoBranchen Danmark Finans igennem vores 12 år lange partnerskab med Santander. Den nye aftale afspejler også, at vi godt ved, vi går ind i mere økonomisk udfordrende tider, hvor der vil blive behov for endnu mere likviditet. Som brancheorganisation er vi glade for at kunne hjælpe med at forbedre økonomien i forretningerne”, fortæller Gitte Seeberg. 

Banebrydende aftale til morgendagens udfordringer 

Landechef og kommerciel direktør for Santander Consumer Bank i Danmark Bo Jakobsen glæder sig over, at AutoBranchen Danmark og Santander sammen kan hæve barren for attraktiv køberfinansiering i Autobranchen Danmark Finans endnu en gang. 

”Bilmarkedet ændrer sig konstant, og som en af Europas største bank- og finansieringsvirksomheder kender vi vigtigheden af, at vores produkter er på forkant med udviklingen. Derfor er det en stor glæde for os at lancere denne nye aftale med AutoBranchen Danmark. Mange forhandlere har allerede valgt at køberfinansiere gennem Santander og AutoBranchen Danmark, og vi oplever, at loyaliteten blandt vores samarbejdspartnere er stigende. Vi er både stolte og beæret over den meget høje partnertilfredshed, vi har – og denne nye og reviderede aftale er absolut et bevis på det” fortæller Bo Jakobsen.  

Når den nye aftale træder i kraft til nytår, vil medlemmerne som nævnt få mulighed for øget indtjening via sin køberfinansiering efter devisen om, at den ekstraordinære indsats også belønnes ekstraordinært. ”Noget for noget” med andre ord! Og jo før man kommer med på den nye aftale – jo før får man adgang til de nye muligheder. 

Vil du høre mere om aftalen, og hvordan du kan gøre brug af den, er du velkommen til at kontakte din Santander konsulent eller Sales support på 70225822, – eller en af AutoBranchen Danmarks medlemskonsulenter: Flemming Ransborg (fr@abdk.dk eller mob. 25304650) og Kim Quistgaard (kiq@abdk.dk eller mob. 31257004).