Sidste år gav deltagerne topkarakter til Motorstyrelsens oplæg på årsdagen. Deltagerne var glade for at møde direktør Jørgen Rasmussen og høre om Motorstyrelsens prioriteter og bevæggrunde for, hvorfor man arbejder som man gør. 

Jørgen Rasmussen kommer også på årsdagen den 29. september, og hans fagsnak ser igen ud til at være populært. Det er i hvert fald valgt til af mange, når de skal vælge, hvilke tre fagsnakke, de vil besøge, når de kommer til Remisen i Brande. 

Santanders kommercielle direktør Bo Jacobsen holder oplæg om finansiering. Det oplæg trækker mere end 100 deltagere. Også fagsnakkene om abonnementsforretninger og agentmodeller trækker i deltagerne, og på samme måde gør de ting, der er særligt rettet mod eftermarkedet.  

Du kan nemlig også vælge en workshop om Autotaks med masser af gode råd til, hvordan man takserer rigtigt – mange glemmer nemlig at få alt med på afregningen. Når du så har valgt at fagsnakken om Autotaks, giver det måske også mening at vælge oplægget, som handler om samarbejde mellem lak og karrosseri. 

Med andre ord – Du får altid noget med hjem fra årsdagen. 

“Vi ved godt, at der er mange ting, som optager alle i branchen lige nu. Også forskellige ting. Derfor har vi sørget for, at der er noget for alle. Dem på eftermarkedet har nogle andre udfordringer end forhandleren, og det har vi taget højde for. Men samtidig er de forskellige dele af autobranchen tæt forbundet mange steder, så det kan også give mening for mange at vælge fra flere hylder,” siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark.  

Denne gang møder du også fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, der har sat sig grundigt ind i autobranchen og kan sætte branchen i sammenhæng med tendenser i samfundet. 

Du møder også Rasmus Huus, der er salgsdirektør og dermed står i spidsen for det kinesiske bilmærke NIO’s indtog i Danmark.  

“Vi er øjensynligt meget tæt på et folketingsvalg, og derfor har det også været relevant at hente lidt input fra den politiske scene. Transportminister Trine Bramsen er meget relevant for vores branche, og politisk kommentator Hans Engell kan gøre os alle klogere på, hvad der kommer til at ske i den kommende tid, og måske også, hvordan det vil se ud, når en ny regering er valgt, hvad enten den bliver rød eller blå,” siger Gitte Seeberg. 

Fristen for tilmelding til årsdagen udløber torsdag den 22. september klokken 15. Du kan tilmelde dig her. 

Deltagelse er gratis, og det er samtidig alletiders mulighed for at netværke med nær og fjern.