Efter to velbesøgte debatmøder om skadesbranchens fremtid, har du nu igen mulighed for at komme til orde, når AutoBranchen Danmark byder velkommen til møder i Odense og Aalborg. 

Debatten om skadesbranchens fremtid fortsætter. 

Det gør den i medierne, på værkstederne og på de sociale medier. Og nu også til to nye debatmøder, som AutoBranchen Danmark afholder i Aalborg og Odense, henholdsvis d. 30. maj og d. 1. juni. 

De nye debatmøder kommer efter to velbesøgte debatmøder i Kolding og Roskilde tidligere på foråret, hvor alt fra brancheprofiler til værkførere og lakerere gav deres input til, hvordan de ser skadesbranchens fremtid – og ikke mindst hvordan man sikrer branchen en bedre indtjening og at den også på sigt er attraktiv at arbejde i. 

Debatrækken er nemlig en direkte udløber af en rentabilitetsanalyse og et diskussionsoplæg, som AutoBranchen Danmark udgav i februar. Her viste rentabilitetsanalysen, at økonomien i skadesbranchen samlet set ikke er bæredygtig, hvilket blandt andet skyldes forsikringsselskabernes indkøbspres, at skadesbranchen leverer et stort antal ydelser, der ikke betales for og en problematisk udvikling omkring rabatter i branchen.  

Det er en udfordring, der ikke bliver løst med et fingerknips, og AutoBranchen Danmark har derfor sat sig for at sikre en bred og grundig debat, hvor fokus er på mulige løsninger. Og derfor kommer der nu to nye debatmøder: 

“Vi har hele tiden haft et ønske om at få så mange input som muligt, når det kommer til diskussionen om skadesbranchens fremtid, ligesom vi gerne vil bredt ud geografisk, så derfor holder vi nu to nye debatmøder i Odense og Aalborg,” siger Nicky Bobak, eftermarkedschef i AutoBranchen Danmark.  

“Jeg var meget imponeret over de diskussioner og input, der kom ud af de første to møder, og vi har haft en efterspørgsel på at holde flere møder. Så vi håber, at endnu flere har lyst til at bidrage med viden og idéer. For alle har en interesse i, at branchen står så stærkt som muligt,” siger Nicky Bobak. 

Det er gratis at deltage i debatmøderne, men tilmelding er nødvendig.  

Du kan tilmelde dig mødet i Aalborg her og tilmelde dig mødet i Odense her 

AutoBranchen Danmark arbejder løbende videre med de input, der kommer fra debatmøderne. Et af de input, der pt. er fokus på, er behovet for et startgebyr på karrosseriarbejde. Det kan du læse mere om her 

Du kan læse mere om de to første debatmøder her.