Finale i Tyrkiet, nye baner til de indledende runder og en rutineret og velrenommeret dansk golf-personlighed med til at strø lidt ekstra stjernestøv ud over arrangementet. 

Det er flere nyheder i årets AutoBranchen Danmark Finans Open.  

I samarbejde med Santander, løfter AutoBranchen Danmark nemlig nu sløret for den 12. udgave af golfturneringen AutoBranchen Danmark Finans Open, der er en turnering for golfspillere, som er ansat ved en af AutoBranchen Danmarks medlemsvirksomheder. 

Turneringen spilles som altid med to indledende runder – en på Sjælland og en i Jylland. Derefter en semifinale et tredje sted i Danmark, og en finale, som denne gang foregår i det tyrkiske golfmekka Belek, som er velkendt af mange danskere, der rejser på golf-ferie til lækre baner og godt vejr. 

“Nu skal vi spille golfturnering med Santander Consumer Bank for 12. år i træk. Sammen med Santander har vi lavet samarbejde med Thomas Nielsen, der selv tidligere har spillet på Europa Touren og med til at arrangere nogle af de største golfturneringer i Danmark. Han har en række gode idéer, som deltagerne nok skal bemærke hen over de dage, hvor vi spiller,” siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark.  

De indledende runder spilles henholdsvis torsdag den 25. maj hos Lübker Golf & Spa i Nimtofte på Djursland, og torsdag den 1. juni på Simon’s Golf Club i Kvistgård i Nordsjælland. 

Spillere, der kvalificerer sig til semifinalen, kan glæde sig til torsdag den 22. juni hos Odense Eventyr Golf, og de spillere, der klarer cuttet videre til finalen, kan se frem til nogle spændende dage i Belek fra den 18. til den 21. september.  

Reglerne for at deltage er som altid, at spillere skal være ansat hos et af AutoBranchen Danmarks medlemmer, være fyldt 18 og have et max. handicap på 36. Har man et højere handicap, spilles stadig til 36.