Du kan både få udvidet dit netværk og fintunet din forretning, når du deltager i AutoBranchen Danmarks årsdag, der allerede nu har mange tilmeldte. 

Selvom AutoBranchen Danmarks årsdag selvfølgelig handler om det faglige og om udviklingen i vores branche, handler det også om noget andet: Nemlig at netværke med såvel gode kollegaer som konkurrenter.  

Sidste år var der rekordmange tilmeldte til årsdagen og med flere hundrede deltagere var der rig mulighed for både at få en snak med gamle kendinge og etablere nye forbindelser til branchefolk, som man ikke kendte i forvejen.  

Allerede nu er der igen mange tilmeldte til årsdagen, der finder sted den 28. september 2023 i Remisen i Brande – og mulighederne for at pleje og udvide sit netværk vil dermed være gode. 

“Selvfølgelig er oplæg og fagsnakke hjørnestenene i vores årsdag, men muligheden for at netværke og møde nye forretningsforbindelser er også meget vigtigt – fordi det også er så vigtigt, når man driver forretning i dagens Danmark. Et godt netværk er ikke bare en fornøjelse, men kan ofte også omsættes til højere omsætning og større overskud,” siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark, der vanen tro er en af talerne til årsdagen. 

En mulighed man ikke bør gå glip af

“Når vi mødes i hundredvis af branchefolk til årsdagen, er det en af årets bedste muligheder for at netværke. Og til årsdagen er der derfor afsat masser af tid til ikke bare at blive opdateret på den nyeste udvikling inden for branchen, men også til at pleje og udvide sit netværk. Det er en mulighed, man ikke bør gå glip af,” siger Gitte Seeberg. 

Udover de gode muligheder for at netværke, vil der være både fælles oplæg og mere specifikke fagsnakke, hvor deltagerne fordeler sig i mindre grupper.  

Mellem oplæg og fagsnakke er der vanen tro mulighed for at netværke over både god mad og kaffe og kage.  

Du kan læse mere om programmet her: https://autobranchendanmark.wp.prod.combell.peytz.dk/aarsdagen-er-paa-plads-saet-kryds-i-kalenderen-den-28-september/. 

Deltagelse er gratis for alle, men tilmelding er nødvendig.  

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig årsdagen i AutoBranchen Danmark, der altså holdes den 28. september i Brande, kan du gøre det her: https://autobranchendanmark.wp.prod.combell.peytz.dk/event/autobranchen-danmarks-aarsdag-2023/