Louise Flyger er den nye “go to” kvinde i AutoBranchens ArbejdsgiverForening (ABAF). Hun ser frem til at møde medlemmerne i den kommende tid. 

På arbejdernes internationale kampdag den 1. maj, fik AutoBranchens ArbejdsgiverForening, ABAF, ny sekretariatschef. Advokat Louise Flyger, der har knapt fem års historik i Dansk Erhverv, har en særlig interesse og ekspertise inden for arbejds- og ansættelsesret. Nu bliver hun den, der sammen med advokatfuldmægtig Mads Willer Skytte, skal tegne ABAF i dagligdagen.

“Jeg glæder mig til at få branchen helt ind under huden. Hos Dansk Erhverv har jeg indtil nu primært beskæftiget med mig overenskomster inden for butiksområdet i mit arbejde med nogle af de største detailhandelsvirksomheder i Dansk Erhverv. ABAF’s overenskomster er anderledes, men jeg glæder mig til at dykke ned i reglerne og hjælpe medlemmerne i autobranchen,” siger Louise Flyger.

“ABAF har en nærhed med sine medlemmer, der er helt unik, og det er min ambition at fortsætte i samme stil og bevare den nærhed og være synlig for vores medlemmer. Min fornemste opgave er at være til rådighed, når der opstår juridiske problemstillinger af personalemæssig karakter, og på den måde forhåbentlig lette arbejdet for vores medlemmer,” fortsætter hun.

Louise Flyger har primært brugt sin første uge som sekretariatschef på at lære ABAF’s overenskomster at kende samt forberede den kommende generalforsamling, der afholdes den 6. juni.

Louise Flyger er i fremtiden den primære kontaktperson i ABAF. Hun kan kontaktes på telefon 3374 6044 eller mobil 22593937 og mail lfl@danskerhverv.dk. Mads Willer Skytte kan fortsat træffes på 3374 6048 eller mobil 22615073 og mail mws@danskerhverv.dk.