Kan du svinge en golfkølle, så er der igen i år mulighed for, at du kan være med i AutoBranchen Danmark Finans Open.  

Den årlige golfturnering, der afvikles i tæt samarbejde med Santander Consumer Bank, har i år eksisteret i 11 år. Den spilles med to indledende runder henholdsvis øst og vest for Storebælt i maj. Siden følger semifinale i juni og den store finale i Madrid til september.  

Der plejer at være rift om pladserne i golfturneringen, så du skal ikke vente for længe med tilmelding. 

“Det er fantastisk, at vi nu for 11. år i træk kan invitere til denne turnering. Det er blevet en god og kærkommen tradition for mange medlemmer at deltage i. Turneringen er både sportslig og hyggelig, og det er en god måde at få netværket lidt samtidig,” siger Henrik Bitzer, chef for partnerskaber i AutoBranchen Danmark 

Den 6. maj lægger Mariagerfjord Golfklub i Hadsund bane til indledende runde. Her spilles på den fine 18 hullers bane, som før har været brugt til AutoBranchen Danmark Finans Open. 

Torsdag den 12. maj spilles indledende runde hos Køge Golf Klub. Også her er det på den fine 18 hullers bane, hvor der spilles 18 hullers stableford.  

17 spillere fra hver af de to indledende runder går videre til semifinalen, som spilles torsdag den 2. juni i Himmerland Golf Resort og Spa i Himmerland. Også et golfmekka, der er kendt af tidligere deltagere i AutoBranchen Danmark Finans Open.  

10 spillere samt to wild cards kvalificerer sig til finalen. Sidste års vinder af turneringen, Casper Stærk Blendstrup fra Østergaard Biler er automatisk kvalificeret til finalen.  

Efter en pause på to år på grund af coronasituationen, bliver finalen igen spillet på Santanders fine golfbane i det hyggelige Boadilla del Monte, der ligger uden for Madrid. 

For at deltage skal du være ansat hos et medlem af AutoBranchen Danmark. Være minimum 18 år og maksimalt have et golfhandicap på 36. Har man et højere handicap end 36, spilles til handicap 36. 

Ved tilmelding opkræves 300 kroner ekskl. moms. Deltagergebyret dækker over greenfee, forplejning og præmier samt eventuel deltagelse i semifinale og finale.  

Læs mere og tilmeld dig her