Danmark står over for et nyt jordskredsvalg, og det kan også påvirke autobranchen. Her får du overblikket over valgets temaer.

Den 1. november skal Danmark til et af de mest afgørende folketingsvalg i mange år. Rekordmange partier er opstillet, og mange af de store partier står til tilbagegang. Mange af hovedtemaerne i valgkampen ligger ikke inden for autobranchens områder men alligevel kan valget få stor betydning for branchen ifølge AutoBranchen Danmarks adm. direktør Gitte Seeberg.

”Håndteringen af inflation og energikrise kan få betydning for både bilsalget, og de dele af branchen med et stort energiforbrug, fx de autolakerier, der anvender naturgas. Mangel på arbejdskraft har også været til debat, hvorimod manglen på ladestandere har fyldt for lidt. Samtidig tyder meningsmåleringerne på, at der bliver tale om et jordskredsvalg, der kan føre til nye regeringskonstellationer” fortæller Gitte Seeberg.

Få overblik over valgets betydning og svar på dine spørgsmål

Som medlem af AutoBranchen Danmark har du mulighed for at få et indblik i, hvordan valgkampen kommer til at påvirke branchen. På et webinar vil Gitte Seeberg, der foruden at være adm. direktør også er fhv. folketingsmedlem, give sin analyse af det kommende jordskredsvalg.

Hun vil også fortælle om de forslag, som partierne er kommet med under valgkampen og fortælle om de politiske sager, som AutoBranchen Danmark har talt med politikere om før og under valgkampen, som vi også kommer til at forfølge, når valget er overstået.

Sidst men ikke mindst, men vil du få mulighed for at stille dine spørgsmål til om folketingsvalget og dens påvirkning af autobranchen.

Tilmeld dig til valgkamps-webinaret

Webinaret finder sted torsdag den 27. oktober kl. 15-16. Du kan tilmelde dig det gratis webinar her.

Agendaen for webinaret:

  • Partiernes positioner i valgkampen lige nu
  • Branchens sager i valgkampen
  • De mulige regeringskonstellationer
  • Afrunding og mulighed for spørgsmål